Nieuws

2021-06-26 10:37:00

Waarom starter van het jaar?

26 juni 2021

De flexbranche is cruciaal voor de Nederlandse economie en arbeidsmarkt. Ons land heeft tienduizenden uitzendbureaus, payrollondernemingen en detacheringsbedrijven. Jaarlijks helpen deze ondernemingen honderdduizenden uitzendkrachten, payrollkrachten en gedetacheerden aan het werk. De behoefte aan een flexibele schil van arbeid neemt nog altijd toe. Flexorganisaties voorzien in deze groeiende behoefte en elk jaar zien wij in deze branche vele starters.

Om deze startende ondernemingen de waardering te geven die ze verdienen en te ondersteuning te bieden in de zoektocht naar professionalisering, organiseren Anderz, Artra, Bureau Cicero en VRF Advocaten gezamenlijk de verkiezing Starter van het Jaar. Uiteindelijk heeft de flexbranche er belang bij dat iedere flexorganisatie een vliegende start krijgt. Niet alleen op het gebied van sales, maar ook als het gaat om talentontwikkeling en een juridisch goed fundament. 

Ben of ken jij een startende ondernemer (oprichting na 1 januari 2019) die in aanmerking komt voor deze award? Meld je dan direct aan!

Wist je dat... je ook anderen kan nomineren?

Het is ook mogelijk om een bedrijf waarvan jij weet dat deze in het zonnetje gezet mag worden te nomineren. Vul het aanmeld formulier voor deze onderneming in en wij nemen contact op met de organisatie.

Iemand anders aanmelden