Over ons

Dewy Mulder MSc

Mijn ‘roots’ vinden zich in de FMCG en de food, daarnaast heb ik ook  op interim basis voor verschillende markten en goede doelen mijn strategische kennis ter beschikking gesteld. Mensen en markten verbinden is mijn passie. Ik heb in commercie en marketing de uitstekende tool gevonden om dit doel na te streven. Na het oprichten van een voedselbos kwam  ik bij toeval een mooie uitdaging tegen in de flexbranche bij Bureau Cicero. Het positioneren van een inspectie instelling in deze bijzondere markt. Het kijken naar compliance en het vooruithelpen van de flexondernemer samen met 35 collega’s. Allen  met de ambitie de beste inspectie ervaring te geven die mogelijk is. Een waanzinnige uitdaging die mij een kijkje in de keuken geeft van meer dan 3000 flex ondernemers. Het is een genot om onderneming en in de flex met veel ambitie te zien starten en ontwikkelen tot professionele ondernemingen, daarom denk ik dat de starter van het jaar award een hele mooie vorm van support is voor deze starters welke ik graag ondersteun.

 

Ellen van Hierden

Mijn naam is Ellen van Hierden en ik ben directeur en eigenaar van artra en de Academy for Recruitment. Vanuit beide organisaties hou ik mij bezig met het optimaliseren van de kennis en vaardigheden binnen de flexbranche door het bieden van trainingen, organisatieadvies, kennissessies en workshops. De ultieme uitdaging is het verder optimaliseren en professionaliseren van de flexbranche. Ik ben een ondernemer die ervan houdt om out-of-the-box te denken en te handelen. Alle nieuwe trends en ontwikkelingen volg ik op de voet en implementeer deze waar mogelijk.

Fatima Dahman

Wie mij een beetje kent, weet dat ik mij altijd met hart en ziel inzet voor de flexbranche. De mooiste branche die er is. Waarin we mensen verder helpen en verbinden. Toen ik jaren terug in dienst was, zag ik dat het anders kon. Ik besloot voor mijzelf te beginnen met de intentie het verschil te gaan maken. Waardevolle relaties opbouwen, ertoe doen. Inmiddels ben ik maar wát trots op het team van professionals waarmee we dagelijks onze klanten helpen bij Anderz for Flex. We doen het ook echt anders en gaan voor impactvolle samenwerkingen. Omdat we geloven dat we daarmee de branche verder helpen. Een branche die cruciaal is voor de economie en arbeidsmarkt. En juist daarom zet ik mij ook zo graag in voor Starter van het Jaar. Even in de spotlight, waarderen en erkennen, daar heeft iedereen profijt van.

 

Hendarin Mouselli

Mijn naam is Hendarin Mouselli, advocaat en medeoprichter van VRF Advocaten. In 2014 besloten mijn compagnon Sander van Riel en ik om het eerste flexrecht advocatenkantoor in Nederland te lanceren. Iedereen verklaarde ons voor gek, maar ja, wat anderen vinden heeft me eigenlijk nooit geïnteresseerd. 

Ik ben afgestudeerd tijdens de kredietcrisis, ik startte mijn eigen advocatenkantoor in het jaar dat het arbeidsrecht sinds de Tweede Wereldoorlog niet eerder zo op de schop ging en ik onderneem nog steeds in tijden dat er bijna ieder jaar wel een crisis is. Als het de wetgever niet is die weer iets heeft bedacht, zijn het de cao-partijen, is het corona of iets anders wel. Nooit saai in de flexmarkt. Ik zie in de flexmarkt uitdagingen en veel kansen. En gelukkig ben ik niet de enige, want ieder jaar starten er weer nieuwe ondernemers in de flexmarkt. En ik geef ze geen ongelijk. Zowel voor BV Nederland is dat positief, alsmede voor mensen die dankzij flexondernemingen meetellen in de samenleving en deelgenoot worden van de arbeidsmarkt. 
 
Sinds de start van VRF Advocaten is geen jaar hetzelfde geweest. Continu schakelen en jezelf uitdagen, hart hebben voor jezelf, de cliënt en voor de zaak. Geloven dat er altijd mogelijkheden en kansen zijn. 
 
Zoveel jaar na de oprichting van VRF Advocaten zie ik mijzelf nog steeds als een startende ondernemer. Alleen als je jezelf iedere dag weer ziet als startende ondernemer, kun je topprestaties leveren en je onderneming naar een hoger niveau brengen.

Wist je dat... je ook anderen kan nomineren?

Het is ook mogelijk om een bedrijf waarvan jij weet dat deze in het zonnetje gezet mag worden te nomineren. Vul het aanmeld formulier voor deze onderneming in en wij nemen contact op met de organisatie.

Iemand anders aanmelden