Nieuws

2021-11-05 16:45:00

Starter van het jaar 2021

5 november 2021

Op 4 november 2021 vond de finale plaats tussen de 10 overgebleven finalisten voor de meest veelbelovende en talentvolle starter van het jaar in de flexbranche. Delistaff, vertegenwoordigd door Pieter Engels (eigenaar), is van alle startende uitzend, detacherings- en payrollorganisaties door de vakjury uitgeroepen tot meest talentvolle starter en heeft de Award Starter van het Jaar 2021 in de wacht gesleept.

Winnaar Starter van het Jaar 2021

Delistaff, vertegenwoordigd door Pieter Engels (eigenaar), is van alle startende uitzend, detacherings- en payrollorganisaties uitgeroepen tot meest talentvolle starter van 2021 in de flexbranche.

Aan deze spannende finale gingen drie pittige voorrondes vooraf. Hierin hebben de kandidaten laten zien te beschikken over kennis van de flexmarkt en relevante wet- en regelgeving. Daarnaast is een aansprekende en goed werkende website voor zowel opdrachtgevers als kandidaten essentieel. Verder hebben de deelnemers aangetoond vanaf 2019 minimaal vijf kandidaten te hebben geplaatst. Ook beschikken ze over een social media strategie en zijn via verschillende kanalen actief aanwezig.

De 10 finalisten zijn tijdens de finale geïnterviewd waarin ze aan de tand zijn gevoeld op hun onderscheidend vermogen, goed werkgeverschap, toekomstvisie, ondernemerschap en groei. De 10 toptalenten hebben tijdens de pitch hun beste beentje voor gezet. Unaniem is door de vakjury de meest talentvolle starter in de flexbranche gekozen!

Er kan er maar één de winnaar zijn

Pieter Engels van Delistaff heeft een topprestatie geleverd tijdens alle rondes.

Naast een mooie score in de voorrondes heeft Pieter Engels het ontzettend goed gedaan tijdens de finale. Wat Delistaff onderscheidt is dat zij met een goed uitgedacht en uitgebalanceerd concept werken met aandacht voor het vak bezorger. Duidelijk kiezen zij voor een doelgroep, die niet altijd in het zonnetje wordt gezet maar dat zeer verdient. Dit alles heeft geresulteerd in de felbegeerde titel ‘Meest talentvolle Starter van het jaar 2021.

Pieter Engels van Delistaff gaat niet alleen met de titel naar huis, maar ook met een waardevol prijzenpakket bestaande uit kennistrainingen, een toolbox met alle benodigde juridische documenten, uitzendscan, tablet, een online mediabudget ter waarde van €2.500,– en vier adviesgesprekken op het gebied van management, marketing, juridische vragen en financieel.

10 Toptalenten

De verkiezing, die dit jaar voor het eerst werd georganiseerd, zette de schijnwerpers op 10 echte toptalenten in de flexbranche. Naast Delistaff bestond de top drie uit RAWWorks – vertegenwoordigd door Arjen Paul (partner), die de tweede plaats veroverde, en DAAF B.V. – vertegenwoordigd door de heren Mick Knabben – van Leusden en Jeroen de Roon (beiden mede-eigenaar) – die als derde eindigde.

Waarom Starter van het Jaar?

De flexbranche is van groot belang voor de Nederlandse economie en arbeidsmarkt. In Nederland zijn ongeveer 22.000 bedrijven als uitzendbureau ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Jaarlijks zijn er ongeveer 770.000 uitzendkrachten aan de slag. Het aantal payrollbedrijven is niet duidelijk, maar één ding is zeker ook deze ondernemingen zijn niet meer weg te denken in de flexmarkt. Dat geldt ook voor detacheerders.

De behoefte aan een flexibele schil van arbeid neemt nog altijd toe en uitzendbureaus voorzien in die behoefte. Het aantal uitzenduren is na een dip in 2020 weer enorm toegenomen. Flexwerk is niet meer weg te denken wil een onderneming wendbaar blijven nu en op de lange termijn. Ook tijdens de COVID-19 pandemie is de meerwaarde van flexwerk duidelijk geworden. Om de startende ondernemingen in de flexmarkt te waarderen en te steunen alsmede samen bij te dragen aan een bonafide markt, is de verkiezing Starter van het Jaar in het leven geroepen. Een verkiezing die zeker een vervolg zal krijgen.

Jury Starter van het Jaar

De vakjury bestond uit directieleden van bedrijven gespecialiseerd in de Flexbranche, zijnde Anderz, ARTRA, VRF Advocaten en Bureau Cicero. Naast hun deskundigheid hebben deze vier organisatoren ook het prijzenpakket ter beschikking gesteld.

Bron: Flexnieuws, persbericht 4 november 2021

Wist je dat... je ook anderen kan nomineren?

Het is ook mogelijk om een bedrijf waarvan jij weet dat deze in het zonnetje gezet mag worden te nomineren. Vul het aanmeld formulier voor deze onderneming in en wij nemen contact op met de organisatie.

Iemand anders aanmelden