Nieuws

2022-08-22 16:09:00

Samen sterk in flexwerk

22 augustus 2022

Toen wij een jaar geleden werden gevraagd onze steen bij te dragen aan de verkiezing Starter van het Jaar twijfelden wij geen moment. Dit is dé kans om de startende uitzendondernemer op weg te helpen en om deze ondernemers in het zonnetje te zetten.

Zoals vele startende ondernemers begon ons eigen VRF-avontuur in 2015 aan de ‘keukentafel’. Aan deze tafel werd continu getest; soms met tegenslag en soms met succes. En nog steeds blijven wij testen. Dat is nu eenmaal ondernemen. Ondernemen betekent ook keuzes maken, niet bang zijn en gewoon doen; wat heb je te verliezen? Dit maakt ons tot wie we zijn vandaag de dag en waarom we startende uitzenders een warm hart toedragen. Als advocaten in flexwerk kennen we alle ins & outs van flexrecht en weten we waar je rekening mee moet houden om succesvol te zijn.

Startende uitzendondernemers helpen we graag daar waar het kan. Zo werden wij door andere collega-ondernemers uit de flexmarkt in 2015 ook geholpen en vonden we uiteindelijk onze weg naar succes. Nu bijna acht jaar na dato zijn we niet mee weg te denken in de flexmarkt. Ons hart kleurt flex!

Hendarin Mouselli, mede-eigenaar VRF Advocaten


Waarom starter van het jaar?

De flexbranche is cruciaal voor de Nederlandse economie en arbeidsmarkt. Ons land heeft tienduizenden uitzendbureaus, payrollondernemingen en detacheringsbedrijven. Jaarlijks helpen deze ondernemingen honderdduizenden uitzendkrachten, payrollkrachten en gedetacheerden aan het werk. De behoefte aan een flexibele schil van arbeid neemt nog altijd toe. Flexorganisaties voorzien in deze groeiende behoefte en elk jaar zien wij in deze branche vele starters.

Om deze startende ondernemingen de waardering te geven die ze verdienen en de ondersteuning te bieden in de zoektocht naar professionalisering, organiseren Anderz, Artra, Bureau Cicero en VRF Advocaten gezamenlijk de verkiezing Starter van het Jaar. Uiteindelijk heeft de flexbranche er belang bij dat iedere flexorganisatie een vliegende start krijgt. Niet alleen op het gebied van sales, maar ook als het gaat om talentontwikkeling en een juridisch goed fundament. 

Ben of ken jij een startende ondernemer die in aanmerking komt voor deze award? Meld je dan direct aan!

 

 

Wist je dat... je ook anderen kan nomineren?

Het is ook mogelijk om een bedrijf waarvan jij weet dat deze in het zonnetje gezet mag worden te nomineren. Vul het aanmeld formulier voor deze onderneming in en wij nemen contact op met de organisatie.

Iemand anders aanmelden