Nieuws

2022-10-07 11:51:00

Even voorstellen: jurylid nummer 1!

7 oktober 2022

Mijn naam is Annabelle Hagoort en ik ben sinds begin 2018 werkzaam bij Acture als managing director. Acture is de private uitvoerder van sociale zekerheid voor eigenrisicodragers en vindt haar oorsprong in de Nederlandse flexbranche. Gespecialiseerd in slagvaardige uitvoering van zowel de Ziektewet als de WGA en biedt werkgevers complete kostenbeheersing bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Voor mijn start bij Acture ben ik meer dan 25 jaar werkzaam geweest bij Manpower Group. Ooit gestart als intercedent, doorgegroeid naar vestigingsmanager, regiomanager en de laatste 8 jaar maakte ik onderdeel uit van de centrale directie. Met mijn ervaring in de flexbranche, en de dienstverlening die Acture o.a. biedt aan meer dan 200 kleine, middelgrote en grote flexbedrijven, krijg ik energie en leer ik van ondernemers die, in deze toch uitdagende tijden, in staat zijn om waarde toe te voegen voor klanten en kandidaten. Die vernieuwend zijn en met passie het hoofd boven het maaiveld uitsteken. En dan is deze competitie een uitgelezen moment om dat talent te zien acteren. En natuurlijk daarna nauw te volgen. 
 
Er komt als starter veel op je af. Mijn ervaring in en met de flexbranche, gedreven door continu willen verbeteren met als doel iedere betrokkene successen te laten boeken, wil ik in mijn rol als jurylid graag inbrengen. Mijn tip voor de deelnemers is: onderzoek wat klant en kandidaat drijft, maak keuzes op basis van dat waar je voor wilt staan/gaan, laat technologische mogelijkheden je helpen te onderscheiden en te versnellen en bovenal, maak als mens/team het verschil! 
 

Wist je dat... je ook anderen kan nomineren?

Het is ook mogelijk om een bedrijf waarvan jij weet dat deze in het zonnetje gezet mag worden te nomineren. Vul het aanmeld formulier voor deze onderneming in en wij nemen contact op met de organisatie.

Iemand anders aanmelden