Nieuws

2022-10-14 10:04:00

Even voorstellen: jurylid nummer 2!

14 oktober 2022

Ik ben Jeroen Wijninga, vanaf 2018 werkzaam bij RecruitNow als Sales Director. RecruitNow is specialist binnen de uitzend- , detachering- en W&S branche. Wij digitaliseren recruitment processen, bouwen innovatieve recruitment sites en zorgen voor ene optimale online presence. Hierdoor komen onze klanten digitaal klaar te staan voor de toekomst en bieden wij met non-stop recruitment innovation continue doorontwikkeling van onze diensten.

Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring in de staffing branche. Ooit ben ik begonnen als vestigingsmanager bij Creyf’s Interim en doorgegroeid tot commercieel directeur bij DIT.

Met deze schat aan ervaring krijg ik energie om (toekomstige) klanten te adviseren. Hoe zij met ondernemerschap, digitalisering van processen en lef in staat zijn zich te onderscheiden in de markt. Het mooiste van ons vak is dat dit advies wordt omgezet in een effectief proces waar snelheid en kans op matching is verbeterd en is omgezet naar groei.

Dagelijks ontmoeten wij ondernemers & starters in de flexbranche. Die net als ik 25 jaar geleden, proberen zich te onderscheiden in de markt en toekomstige doelen willen behalen. Durf keuzes te maken, zorg dat je digitaal klaar komt te staan voor de toekomst en blink uit als specialist. Dit zijn enkele onderwerpen waar ik scherp op ga letten bij de verkiezing van "Starter van het Jaar”!

Wist je dat... je ook anderen kan nomineren?

Het is ook mogelijk om een bedrijf waarvan jij weet dat deze in het zonnetje gezet mag worden te nomineren. Vul het aanmeld formulier voor deze onderneming in en wij nemen contact op met de organisatie.

Iemand anders aanmelden