Nieuws

2022-10-27 12:35:00

Even voorstellen: jurylid nummer 3!

27 oktober 2022

Ik ben Pieter Engels, 46 jaar en ik woon in Breda samen met mijn vrouw en twee kinderen, Kate van 13 en Tom van 11. Ik ben trouw supporter van mijn kinderen op zaterdag en heb ze jaren gecoacht. Zelf ben ik ook weer begonnen met hockey op zondag. Verder ga ik regelmatig met de kinderen en hun vrienden naar pretparken. Deze vakantie zijn we nog naar Halloween in Walibi geweest en daarnaast houden wij ervan om naar warme landen op vakantie te gaan.

Ik probeer in alles enthousiast, loyaal en gedreven te zijn. Na diverse commerciële rollen ben ik in 2007 binnen werving & selectie gestart en vrij snel daarna heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Ik pak daarbij graag dingen anders aan dan gebruikelijk.

Zo ben ik in 2014 begonnen met eigen vacaturegroepen op Facebook en later ook Instagram en LinkedIn. Met al snel meer dan 100.000 volgers en door gericht te targetten via die groepen, lukte het een kwalitatief bereik te genereren en veel vacatures efficiënt in te vullen. Daar zaten ook vacatures bij waarbij grootschalig geworven moest worden en zo kwam ik bij Albert Heijn e-Commerce terecht als interim recruiter. Een van de taken was het werven van grote groepen bezorgers voor de uitzendbureaus. Ik heb daar vier jaar mogen werken en ben in de laatste periode van mijn opdracht op de achtergrond gestart met mijn nieuwe uitdaging: Delistaff.

Met Delistaff hebben wij 100% focus op de werving én opleiding van bezorgers voor de gehele bezorgmarkt. Het is onze missie om iedereen onbezorgd te laten zijn over bezorgen. Daarbij willen wij van bezorgen ook echt een vak maken en van iedere bezorger een getrainde professional. Om die reden hebben wij ook een eigen opleidingstak: de Delistaff Academy.

Wij werken 100% online waardoor onze dienstverlening goed schaalbaar is. Onze Big Hairy Audacious Goal (BHAG) / ambitie is om binnen 5 jaar in 5 landen actief te kunnen zijn. De vraag naar bezorgers is enorm. Onze grootste uitdaging blijft dan ook vooral liggen in het vinden van voldoende mensen.

Het winnen van de ‘Starter van het Jaar’ award 2021 was niet alleen een hele leuke en enorm eervolle erkenning, maar zeker ook een extra stimulans voor hele mooie opdrachtgevers om ons bij hun werving te betrekken. Ik gun iedereen erkenning en zeker deze award. Bij mijn beoordeling als jurylid zal ik vooral kijken naar de focus en hoe je dingen anders doet dan andere marktpartijen. Ik kijk heel erg uit naar de finaledag en wil alle deelnemers alvast heel veel succes én plezier wensen!

Hartelijke groet,


Pieter Engels

Wist je dat... je ook anderen kan nomineren?

Het is ook mogelijk om een bedrijf waarvan jij weet dat deze in het zonnetje gezet mag worden te nomineren. Vul het aanmeld formulier voor deze onderneming in en wij nemen contact op met de organisatie.

Iemand anders aanmelden